Víme, co Roztoky potřebují

Májová veselice

MÁJOVÁ VESELICE se krásně vyvedla a připomněla mi, jak důležité je mít místo, kde se můžeme společně potkávat. Počasí se umoudřilo, takže kdo neslavil tancem, mohl si příjemně posedět, poklábosit, nebo jen tak pozorovat dění okolo sebe a trávit hezky nedělní čas. A o to přeci jde, potkávat sousedy a přátele v klidu a mít na ně chvilku času. Rozhodně se vyplatilo, na oslavy přijít s celou rodinou a třeba si i zasoutěžit o cenu za nejchutnější štrúdl v akci PEČOU CELÉ ROZTOKY.

Mám radost, že výhra v podobě dárkového koše, připadla mladé slečně a vědět tak, že toto chutné řemeslo neupadá v zapomnění. Naživo si poslechnout kapelu PARNÍ STROJ s Viktorem Sodomou nebo KAPesní KApelu s Jirkou Klapkou. Kluci moc děkujeme! Vystoupení taneční skupiny ZUŠ Roztoky a mažoretky TJ SOKOL Petrovice lahodilo oku a třeba se i stalo inspirací pro budoucí zájemce. Také zde patří mé velké díky!

To vše bylo možné uskutečnit díky svolení města Roztoky využít naše Tyršovo náměstí, které je v této roční době růžově rozkvetlé, nabízí spoustu místa k posezení a lehce se vejde i pár stánků s občerstvením. Buďme rádi, že takové místo u nás v obci máme, není to všude pravidlem. Starejme se o ně a budujme další takové prostory. Zajisté by se hodilo i zastřešené, chráněné místo, kde nám nebude vadit případná nepřízeň počasí a mrazivé zimní dny.

Děkuji každému, kdo se dobrovolně podílel na náročné přípravě a zajištění tak příjemného dne. Děkuji také všem návštěvníkům, kteří svou přítomností na podobných akcí podporují účinkující a baví je být pospolu. Sledujte webové stránky a sociální sítě, aby Vám žádné dění v Roztokách neuniklo.

Přijďte příště zas, těšíme se na vás!

Eva Sodomová